Escenari Oliveres

Escenari Oliveres - Godall 11/11/11 Xeic!

Fa més d’una dècada que Xeic! batega dalt dels escenaris pels pobles i ciutats d’arreu dels Països Catalans. Una dècada en què el grup ha crescut, s’ha fet gran i  ha presenciat el pas de xiquet rebel i experimental a jove madur i amb ganes d’evolucionar i d’aprendre.

Per commemorar aquests deu anys, ens presenten el seu últim treball: SIRGA.

SIRGA es resumeix en cinc paraules: Sentiment, Il·lusió, Resistència, Gresca i Amor per una cultura i una manera de viure pròpia de la gent de l’Ebre. Xeic! vol plasmar la singularitat d’aquestes terres en un espectacle únic, intens i polifacètic, on es barregen diferents arts per aconseguir el contrast d’emocions. La música s’erigeix en un riu d’històries i sensacions que s’harmonitzen i es complementen amb la profunditat de la literatura, el vigor del ball popular, l’esteticisme de la pintura i l’humor de pinzellades teatrals. El resultat és un directe innovador i entretingut per a que els espectadors de tota mena gaudeixin durant tota la posada en escena.


Escak al Rei 
 

Grup que va naixer a la Safór(País Valencià) a mijans del 2006, començant amb l'estil de ska amb vents, i poc a poc hem anat desemvolupant-se i tirnat cap a altres generes com el punk o hardcore amb vents. En aquests moments estan finalitzant la grabació de la maqueta i d'aci poc ja estarà al carrer. Les seves lletres, al igual que els seus pensaments, estan encarats cap aquesta societat, plena de corrupcio, on els millonaris son els que manen, i una "democràcia" un poc absurda. Amb el grup volen fer conciencia de totes aquestes aberracions i ensenyar que les coses es poden cambiar.
Myspace: http://www.myspace.com/escakalrei


Obstacle


Tot va començar quan l'Enrique Regy cansat de tocar a casa tot sol, va convèncer al seu amic Pere Medina per a que tocaran junts per a fer una mica de soroll. Al desembre de 2008 s'incorpora Emilio Ferrer, va arribar amb el seu baix per portar harmonia al grup, els temes van començar a sonar molt més, però sense deixa de banda l'aire punk que caracteritza al grup.

Al 2010 es van trepitjar els primers escenaris, creixent una mica més cadascun d'ells. Aquell mateix any van començar a gravar el seu primer treball a l'estudi Art2.

Al 2011 segueixen d'escenari en escenari realitzant a data d'avui un total de 21 concerts, continua'n gravant en caps de setmana al estudi Art2 per terminar el seu primer treball d'estudi, que te previst estar enllestit a finals d'aquest mateix any i que constara de 12 temes. D'aquest 2011 s'ha de destacar la incorporació de Xavi Julià a la guitarra per donar més consistència al grup i també destacar l'actuació al programa CANTO.CAT per la TV local de Lleida.
Myspace: http://www.myspace.com/grupobstacle
 

Cisco Torres 
 

Cisco Torres naix com a projecte l'any 2.008. És tot fruit d'un deliri emocional a mans de Xavier Roig (guitarra i "veu") i Enric Vidal (baix i "veu"). En aquest moment s'ha de buscar un bateria, que no pot ser ningú més que Albert Benet. A principis del 2009, hi ha la incorporació de l'últim component del grup: Enric Girona (guitarra i "veu").

També s'ha de dir que el grup compta amb les espontànies intervencions de Narcís Ponce (Trombó), Carles Roig (Saxo) i Marc Garcia Rovira "Rovira" (Trompeta). Actualment s'està preparant una maqueta. PD: rock and roll!
Myspace: www.myspace.com/ciscotorres 


Vídeos


     
Blogger Template by Clairvo