Escenari Ametllers

Escenari Ametllers - Santa Bàrbara 18/11/11 Cesk Freixas
  
 

A principis del 2004, Cesk Freixas va engegar un projecte políticomusical amb la intenció d'enllaçar la sonoritat de la cançó d'autor amb la protesta i, alhora, utilitzar la poesia com a vehicle d'expressió.

Juntament amb d'altres artistes d'arreu del país, forma part de l'actual escena de cançó en català. Freixas ha editat una maqueta, tres treballs discogràfics i un recull de versions d'altres cantautors internacionals amb la intenció de contribuir a recuperar la cançó d'autor i de protesta als Països Catalans.ContracopSom del sud, terra de músics, és la nostra millor carta de presentació. Recent estrenat el 2008, vam reunir-nos en la formació que ara donem a conèixer i que per fi ha vist la llum: CONTRACOP. Sense pretensions, tenim en les nostres peces la influència de grups com Obrint Pas, La Gossa Sorda, Extremoduro o Green Day.

Hem aconseguit colar-nos en diferents finals de concursos com el Connecta, MusicAmp, Jerock o l'Enganxa't i molts altres concerts amb els que hem anat construïnt un esperit de banda que poc a poc es va fent més gran gràcies a la complicitat de la nostra gent. Junts aixecant el puny ben alt!

Amb la nostra música intentem defensar el què creiem, volem i ens agradaria tenir, així és com millor sabem cridar des d’una terra en què costa fer-se sentir. S'han destapat els trons!Purkinje

 

Lark about és un jove i eixelebrat grup d'Amposta, que després de dues maquetes acaben de gravar la tercera, titulada Te put l'aixella!, sense matisos. Es presenten a crit de "mamella!", però més enllà de l'esbojarrat de l'adolescència hi trobem missatge, crítica i reivindicació. Les seves cançons, que poden dur títols com Lo crit de l'Ebre o Surt del ramat, sonen a punk rock, amb algun moment d'ska ebrenc i amb algun moment contundent, i no deixen de protestar en cap moment. Des del 2004 quan es formaren, aquest grup d'amics no han parat de fer concerts i enregistrar maquetes, i entre "xalera i rises" han anat evolucionant musicalment per fer el que més els agrada: "vomitar tota la merda de dins i sentir-mos millor". tret del portal RXI música compromesa: www.rxi.cat Per tal de completar això tan mamellut que mos van dir a rxi, dir-vos que aquest 2010 hem tingut la sort de moure'ns i tocar bastant gràcies, en part, a ser finalistes als concursos Amplifica't i La Campana, i haver guanyat L'emmaketam (juntament amb Assabè), l'Eslcat (2n premi) i el Rock Senheisser (3er premi) gràcies al qual vam poder tocar al festival Derrame Rock d'Astúries, on vam xalar en molta mamella i gardela en la gent asturiana. Pos b, això és tot. El que volem és tocar i tocar sense parar i a quants més llocs millor per tal d'enviar la nostra mamella, xalera i missatge a tothom qui estigue disposat a escoltar i poder viure així tot el que portem somiant des del dia que la distorsió va rebentar les nostres orelles. Mos veiem per alguna festeta, mamella!!!!!La Quarta Escà

 


Videos
     
Blogger Template by Clairvo