Escenari Algues

Escenari Algues - La Ràpita 4/11/11 Pepet i Marieta


Pepet i Marieta és un grup format per músics de banda i banda del riu Sénia. Forma una proposta festiva que s'impregna de les músiques “populars” d’arreu del món. Rumba, patxanga, jota, reggae, bolero, ska o ritmes llatins, tot estil és vàlid per a aquesta banda de 8 músics sòlida i contundent que saben fer gaudir el públic allà on es presenten amb la seva fórmula de música, teatre i saber quotidians. Les seues lletres són tan reivindicatives com creatives. Així podem trobar crítiques a la Seguretat Social, al preu de la vida o al de l'habitatge, reivindicacions a la cultura i a la comarca del Sénia, cançons contra el transvassament de l'Ebre i fins i tot lletres més romàntiques i agosarades.

Durant la seua trajectòria han participat en diverses edicions de l'Aplec dels Ports, l'Aplec del Sénia, El Rebrot, el Senglar Rock o l'Acampada Jove.Contracop 

Som del sud, terra de músics, és la nostra millor carta de presentació. Recent estrenat el 2008, vam reunir-nos en la formació que ara donem a conèixer i que per fi ha vist la llum: CONTRACOP. Sense pretensions, tenim en les nostres peces la influència de grups com Obrint Pas, La Gossa Sorda, Extremoduro o Green Day.

Hem aconseguit colar-nos en diferents finals de concursos com el Connecta, MusicAmp, Jerock o l'Enganxa't i molts altres concerts amb els que hem anat construïnt un esperit de banda que poc a poc es va fent més gran gràcies a la complicitat de la nostra gent. Junts aixecant el puny ben alt!

Amb la nostra música intentem defensar el què creiem, volem i ens agradaria tenir, així és com millor sabem cridar des d’una terra en què costa fer-se sentir. S'han destapat els trons!

Web: www.contracop.cat
Myspace: www.myspace.com/contracop


d'Askandol


Grup de musica (rumba, ska, reggae) de Sant Carles de la Rapita, format el 2011 per un grup de joves amb iniciativa musical i ganes de donar a coneixer un tipus de musica menys comú a les nostres terres.Taus


Un grup format per cinc amics de Sant Carles de la Ràpita. Després d’estar amb diferents formacions decidiren tirar endavant aquest nou projecte durant l’estiu del 2006. Fan música rock i els seus components són Rafa- Bateria i cors, Rodrigo- Percusió i cors, Manel- Baix i cors Andreu- Guitarra i cors Kike- Guitarra i veu.

Myspace: http://www.myspace.com/taus


Videos

     
Blogger Template by Clairvo